URGENT

La Generalitat torna a posar en marxa la campanya de renovació de finestres.

Compartiu aquesta història

 

L’Institut Català d’Energia ha posat en marxa la segona convocatòria del Pla Renova’t de Finestres, que té com a objectiu l’aplicació de mesures que permetin l’estalvi i l’eficiència energètica tant a les cases particulars com en els comerços. Les ajudes econòmiques per renovar les finestres es poden sol.licitar fins el 30 d’abril o fins que s’esgoti la dotació pressupostària per aquesta campanya.

En concret aquest ajuts són per millorar l’eficiència energètica i reduir el consum d’energia a les llars i al sector terciari català, així com potenciar l’ús racional de l’energia entre els ciutadans de Catalunya mitjançant la renovació de finestres, portes, vidrieres o claraboies i la millora de la protecció solar de les mateixes mitjançant persianes, gelosies o tendals.

Es poden acollir a aquestes ajudes els habitatges de primera residència, blocs residencials, comerços,

empreses privades, institucions sense finalitat de lucre, fundacions i altres ens corporatius.

Al web de RP hi trobareu més informació sobre aquest programa d’ajudes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics