La Generalitat torna a posar en marxa la campanya de renovació de finestres.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Institut Català d’Energia ha posat en marxa la segona convocatòria del Pla Renova’t de Finestres, que té com a objectiu l’aplicació de mesures que permetin l’estalvi i l’eficiència energètica tant a les cases particulars com en els comerços. Les ajudes econòmiques per renovar les finestres es poden sol.licitar fins el 30 d’abril o fins que s’esgoti la dotació pressupostària per aquesta campanya.

En concret aquest ajuts són per millorar l’eficiència energètica i reduir el consum d’energia a les llars i al sector terciari català, així com potenciar l’ús racional de l’energia entre els ciutadans de Catalunya mitjançant la renovació de finestres, portes, vidrieres o claraboies i la millora de la protecció solar de les mateixes mitjançant persianes, gelosies o tendals.

Es poden acollir a aquestes ajudes els habitatges de primera residència, blocs residencials, comerços,

empreses privades, institucions sense finalitat de lucre, fundacions i altres ens corporatius.

Al web de RP hi trobareu més informació sobre aquest programa d’ajudes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics