PLF s’exposa a BCN.

Ahir al vespre es va inaugurar l’exposició Palafolls, territori crític, al Centre d’Art Santa Mònica, en la que es mostren alguns elements singulars del paisatge urbà de PLF.

Fins diumenge els visitants del centre, situat a la Rambla de BCN, podran observar elements propis del nostre municipi com ara, les llums de Nadal amb frases al·legòriques, una paparera-ou, la butaca feta amb pneumàtics, una de les pancartes de gran format de l’avd Pau Casals i els polèmics aparcament per a bicicletes amb formes femenines, tan criticats per sexistes l’estiu del 2008.

Aquests elements es disposen en un espai d’uns 120m2 de l’espai Balcó del Centre d’Art Santa Mònica, que dóna a les rambles. La façana del centre barceloní estarà coronada aquests dies per les llums de Nadal amb números primers estrenada aquestes passades festes.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí assegurava que l’exposició és una manera diferent d’explicar el nostre poble a través de les coses innovadores de PLF. Diu l’alcalde que són tan innovadores que a vegades costa d’entendre.

A la inauguració de la mostra, a la que van assistir un centenar de persones, tamb´hi va ser presenta l’alcalde de Calella i president del Consorci Costa de Barcelona Maresme, Josep Maria Juhé, qui va destacar l’avantguarda de la nostra població en moltes coses.

Segons Juhé, PLF té tot un seguit de característiques que li confereixen una bona oportunitat de ser part complementària de l’oferta turística de la comarca.

Entre el públic, també hi havia el govern municipal en ple i membres de l’Ajuntament. Entre ells el regidor de turisme de PLF, Xavier Dalmau, qui va destacar la bona oportunitat que suposa aquesta exposició com a promoció del nostre poble.

L’exposició, en la que també es poden veure les publicacions de l’Ajuntament i les maquetes dels edificis públics més singulars, estarà oberta fins diumenge al centre d’Art Santa Mònica.

Al web de RP hi trobareu fotografies de l’exposició inaugurada ahir.

Així és l’exposició “Palafolls. territori crític”

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics