URGENT

L’atur a PLF torna a situar-se per sobre de les 800 persones.

Compartiu aquesta història

Gener ha estat un mes d’apujada generalitzada del nombre de desocupats arreu de Catalunya. A PLF les llistes d’atur han augmentat en 19 persones i un 2.4%, situant-se en 805 desocupats.

Aquestes noves xifres fan que l’índex d’aturats a PLF es situï al 17%.

Des del mes de Març de l’any passat que el nombre d’aturats de PLF no es situava per sobre dels 800, tot i que encara s’està lluny del màxim històric d’atur al nostre poble registrat al febrer amb 883 desocupats.

Respecte el mes de gener de l’any passat, és a dir comparant les dades interanuals, el nombre d’aturats s’ha reduït en 45 persones, en una tendència que es repeteix en els últims mesos.

A nivell comarcal, el Maresme ha sumat 1330 nous aturats aquest mes de gener i ja en té prop 36.400.

Malgrat de Mar ha augmentat en 58 persones les seves llistes de desocupats, arribant als 1760 malgratencs sense feina. Això significa que l’atur té un índex a Malgrat del 18.2%.

Evolució de l'atur a PLF

Tordera ja té un índex del 18.1% després de l’augment de 57 desempleats d’aquest gener. El municipi ja suma 1480 persones sense feina.

Pineda, però, continua sent el poble de l’Alt Maresme amb una incidència major del nombre d’aturats. El municipi té prop de 3000 persones a l’atur, el que representa un 21.4% de persones sense feina.

Blanes també ha augmentat el seu nombre d’aturats en 240 persones i ja s’apropa als 4100 desempletas aquest mes de gener.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics