S’intensifica la presència policial a PLF després de 2 robatoris amb intimidació al municipi.

 

Primer va ser l’assalt a una llibreria, ara fa 10 dies, i després l’atracament a un forn de pa de PLF el passat dijous. Aquests dos episodis, sumats a un furt en un supermercat del nostre poble aquest dissabte, han obligat a intensificar la presència policial entre Mossos d’Esquadra i Policia Local.

En els dos assalts s’han utilitzat armes de foc, presumiblement falses, i per això els cossos policials han iniciat la recerca de persones sospitoses als carrers del nostre poble per evitar nous assalts a comerços. Ho ha explicat el sergent de la policia Local de PLF, Marc Penya, qui també anuncia una xerrada sobre seguretat dirigida als botiguers locals aquest dijous al vespre.

Tot i aquests episodis de robatoris i assalts a comerços locals en les últimes setmanes, el cap de la policia local assegura que no es tracta de cap onada de robatoris, sinó que es tracta de casos aïllats i afirma que a PLF no han augmentat el nombre de furts o assalts.

Les investigacions dels assalts les porta la Policia Judicial del Mossos d’Esquadra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics