Els dos equips sèniors de bàsquet i l’amateur de futbol guanyen els seus partits del cap de setmana.

 

El sènior masculí de bàsquet s’ha imposat aquesta jornada al St. Julià de Ramis, 52 a 31, en un partit que han dominat els homes entrenats per Jordi Batlle. L’equip palafollenc, que és 10è a la taula, té un desplaçament complicat a la pista del Sils, actuals 4ts classificats.

Les noies continuen imparables i sumen una nova victòria a domicili contra el Maçanet per 60 a 46. Amb la victòria continuen 2es empatades a punts amb el líder, el Quart, que continuen tenint in millor bagatge anotador. El proper rival de les noies serà el Torroella, que ocupa la 10a plaça a la taula.

En futbol destaca una nova victòria de l’amateur de PLF per 3 a 1 contra l’Hostalric. D’aquesta manera l’equip local continua com a 4t classificat i es desplaça la propera setmana al camp de l’Arbúcies, que ocupa la 10a plaça a la taula.

El juvenil va aconseguir imposar-se al municipal de PLF al Tordera, per 4 a 1, en el derbi de la categoria.

El cadet del club palafollenc continua líder de la classificació després d’imposar-se contundentment al Vilobí per 9 a 3. Amb tot el campionat, i ja porten 18 partits, només han perdut 1 partit i n’han empatat un altre. Aquest proper cap de setmana el cadet jugarà contra el St. Hilari.

En futbol sala destaquem el partit jugat dissabte pel St. Lluís al Figuerassa Arena. Es tracta d’un partit endarrerit contra el Masnou, que els palafollencs van perdre 2 a 6. Tot i la derrota l’equip es manté a la 10a plaça de la taula i la setmana que ve jugarà contra l’Argentona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics