Es manté el nombre de naixements a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Segons les dades facilitades pel jutjat de Pau de PLF, en tot el 2010 van néixer al nostre poble 134 nens i nenes. Aquesta xifra, lleugerament inferior a la de l’any anterior, fa que el nombre de naixements a la vila es mantingui estable des de fa 4 anys. Des del 2007 i fins ara el nombre de parts al poble es manté per sobre dels 130.

Si es miren les dades en perspectiva, l’any 2000, fa una dècada, a PLF havien nascut 83 infants.

Pel que fa al sexe dels nou nats, hi ha paritat entre nens i nenes, mentre que sobre els noms més posats i segons les dades del jutjat, no hi ha cap predominància concreta. Tot i aixó el que sí s’ha constatat és l’augment de noms estrangers, bàsicament anglesos, com Ian o Cristoph.

Pel que fa al nombre de defuncions, a PLF s’han inscrit al registre 21 defuncions al poble en tot l’any passat, una xifra molt inferior a les dades registrades un any abans, quan a PLF van morir 53 persones.

Aquestes dades fan que es doni un creixement vegetatiu a PLF de 113 persones durant el 2010.

Un altre de les dades que es controlen des del jutjat de Pau són els matrimonis. En el 2010 ha tornat a pujar el nombre d’unions a PLF, fins a situar-se a les 41 parelles, ja siguin casades a través de cerimònia civil o eclesiàstica.

El 2009 les dades matrimonials havien caigut en picat fins a les 32 unions, la xifra més baixa des del 2001.

div class=participa>

Quadre relacionat

Evolució de les dades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics