URGENT

Es manté el nombre de naixements a PLF

Compartiu aquesta història

 

Segons les dades facilitades pel jutjat de Pau de PLF, en tot el 2010 van néixer al nostre poble 134 nens i nenes. Aquesta xifra, lleugerament inferior a la de l’any anterior, fa que el nombre de naixements a la vila es mantingui estable des de fa 4 anys. Des del 2007 i fins ara el nombre de parts al poble es manté per sobre dels 130.

Si es miren les dades en perspectiva, l’any 2000, fa una dècada, a PLF havien nascut 83 infants.

Pel que fa al sexe dels nou nats, hi ha paritat entre nens i nenes, mentre que sobre els noms més posats i segons les dades del jutjat, no hi ha cap predominància concreta. Tot i aixó el que sí s’ha constatat és l’augment de noms estrangers, bàsicament anglesos, com Ian o Cristoph.

Pel que fa al nombre de defuncions, a PLF s’han inscrit al registre 21 defuncions al poble en tot l’any passat, una xifra molt inferior a les dades registrades un any abans, quan a PLF van morir 53 persones.

Aquestes dades fan que es doni un creixement vegetatiu a PLF de 113 persones durant el 2010.

Un altre de les dades que es controlen des del jutjat de Pau són els matrimonis. En el 2010 ha tornat a pujar el nombre d’unions a PLF, fins a situar-se a les 41 parelles, ja siguin casades a través de cerimònia civil o eclesiàstica.

El 2009 les dades matrimonials havien caigut en picat fins a les 32 unions, la xifra més baixa des del 2001.

div class=participa>

Quadre relacionat

Evolució de les dades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics