URGENT

Assalten violentament una empresa de materials de construcció de Blanes.

Compartiu aquesta història

 

Els amos i un client de l’empresa Brecor van ser víctimes la tarda de dimarts d’un assalt molt violent de sis homes encaputxats que els van amenaçar amb pistoles, els van apallissar i lligar amb l’objectiu que els obrissin alguna de les caixes fortes dels despatxos de l’empresa.

Finalment els atracadors van fugir amb les mans buides perque, quan van obrir la porta del despatx del gerent va saltar l’alarma. Quan van marxar van deixar rere seu tres persones immobilitzades amb cinta aïllant i sagnant pels traus causats pels cops de puny i les coces rebudes.

L’assalt va tenir lloc a tocar de les set de la tarda de dimarts, quan el magatzem ja estava tancat al públic. Els lladres, coberts amb passamuntanyes i guants i vestits de fosc, van accedir a l’aparcament del recinte amb dos cotxes, un Audi A3 i un Ford Focus, tal com mostren els enregistraments de les càmeres de seguretat. L’amo de l’empresa, Martí Cortina, era sol al seu despatx i els sis lladres hi van entrar. Li volien fer obrir la caixa forta clavant-li una pallissa i l’estrèpit va alertar el fill de Cortina gerent de Brecor, i a un client. Com que el pare s’hi resistia, van dirigir-se al fill per aconseguir les claus. Segons les víctimes els lladres parlaven en català -excepte un d’ells que es suposa que era d’origen eslau.

Quan van intentar obrir la porta, l’alarma va saltar i els lladres van fugir en direcció a Tordera, mentre arribaven els mossos d’esquadra per atendre a les víctimes, que van necessitar atenció mèdica.

Un dels cotxes utilitzats en l’assalt va trobar-se, el vespre del mateix dimarts, abandonat al polígon industrial de Tordera. Les plaques que lluïa eren robades, i la policia ja el té a comissaria on busquen indicis i empremtes per poder atrapar als lladres, que es van deixar un passamuntanyes dins el vehicle.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics