URGENT

L’Ajuntament preveu finalitzar els pisos de protecció oficial de lloguer abans de finals d’any.

Compartiu aquesta història

 

El consistori palafollenc treballa amb la hipòtesi que els 38 apartaments de protecció oficial amb regim de lloguer que s’estan construint al nostre municipi estiguin enllestit el mes de desembre.

Aquests pisos, que es construeixen amb mòduls industrialitzats prop de la biblioteca municipal, estaran destinats a col·lectius amb problemes per accedir al món de l’habitatge.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, explica que els habitatges es destinaran a joves menors de 35 anys, a jubilats i a d’altres col·lectius més heterogenis com famílies monoparentals o persones amb disminució.

Dels 38 habitatges, es preveu destinar 12 a cada col·lectiu específic, amb la possibilitat de redistribuir-los segons les demandes un cop s’obri el procés de sol·licitud. Els 2 apartaments restants seran propietat de l’Ajuntament que, en un principi, té previst cedir-los a la Fundació Aspronis per poder dur a terme el projecte de pisos tutelats. Diu Agustí que Aspronis necessita uns 3 o 4 apartaments per fer viable el seu projecte d’habitatges per a usuaris de la fundació.

Projecte de pisos de lloguer a PLF

Ara mateix el consistori treballa en la redacció de les bases que hauran de regular el concurs d’adjudicació d’aquests habitatges, un concurs que es farà un cop estiguin enllestits els pisos, que seran d’entre 50 i 60 m2 amb uns preus de lloguer entre els 245 i els 260€ mensuals, segons la legislació vigent.

Les obres les fa l’empresa Visoren, gràcies al finançament de Caixa Laietana. L’empresa encara té pendent la construcció de pisos socials a Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics