URGENT

Multat amb 360€ després d’atropellar una nena a Lloret.

Compartiu aquesta història

 

El Jutjat Penal Número 1 de Girona ha condemnat a una multa de 360 euros un conductor que va matar una nena de 8 anys en un pas de vianants de Lloret de Mar l’estiu del 2008, quan la petita creuava l’avinguda del Rieral de la ciutat en bicicleta.

L’acusat, ja havia d’anar a presó per aquests fets, malgrat que va pagar la fiança i ho va evitar. Tot i que inicialment s’enfrontava a una pena de dos anys per un homicidi imprudent, l’acusació i la defensa van arribar a un acord abans de la vista oral. Al final, a el conductor se l’ha condemnat a pagar 360 euros de multa per una falta, ja que la sentència l’inculpa d’una falta d’imprudència amb resultat de mort i li prohibeix conduir cap mena de vehicle durant una any, tot i que els darrers tres no ho ha fet. La família de la nena atropellada, que és estrangera, ja ha cobrat la indemnització que correspon per a aquests casos.

Segons sembla el dia de l’atropellament, el conductor que conduïa amb excés de velocitat, va atropellar la noia quan travessava el carrer per un pas de vianants. Segons es desprèn de la investigació policial el cotxe anava a 70 quilòmetres per hora a un tram urbà on la velocitat permesa esta limitada a 30 quilòmetres per hora.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics