URGENT

Malgrat instal·la papereres de plàstic reciclat

Compartiu aquesta història
Les papereres de Malgrat, FOTO: Ajuntament de Malgrat

El consistori ha instal.lat ja 18 papereres de plàstic al passeig de mar de la localitat. Es tracta de papereres reciclades ja que estan fabricades a partir dels residus de plàstic recollits de forma selectiva als contenidors de reciclatge.

Alhora, aquest mobiliari urbà és igualment reciclable.

Malgrat de Mar participa així en una prova pilot de la Diputació de Barcelona, juntament amb altres municipis, per instal·lar aquesta paperera, que està ecodissenyada, és a dir, que minimitza l’impacte ambiental generat en cadascuna de les etapes del seu cicle de vida.

Aquesta paperera s’obté del plàstic domèstic dipositat al contenidor groc, que és triturat i premsat a baixa temperatura, estalviant energia. Segons informació de la Diputació de Barcelona, d’un contenidor groc en surten 16 papereres reciclades.

L’Ajuntament, a banda del valor ecològic d’aquesta paperera, també ha valorat positivament la capacitat que té, la resistència i el fet que queda integrada en l’entorn

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics