URGENT

Una 60a de parades participen dissabte a la Fira d’Hivern de Malgrat .

Compartiu aquesta història

La fira, que s’estendrà en els principals carrers del nucli urbà del municipi, acollirà una 60a de parades d’artesans i de firaires que vendran els seus productes durant tota la jornada.

A banda, i coincidint amb l’època de rebaixes, nombrosos comerços locals aprofitaran per treure les botigues al carrer oferint encara productes rebaixats. La tècnica de turisme de Malgrat, Ester Gil, explica com serà la fira de demà.

Aquesta fira, que arriba a la seva 8a edició, es fa habitualment al febrer, i els la primera del calendari de fires que es realitzen a Malgrat durant l’any. Enguany a més, Malgrat estrenarà una nova fira al maig a l’av. dels Països Catalans per dinamitzar la zona comercial de la zona turística.

La fira de demà s’estendrà pels carrers de Mar, del Carme, Desclapers i Ramon Turró a partir de les 9 del matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics