URGENT

Demà s’acabarà la limitació dels 80 per hora a l’autopista del Maresme.

Compartiu aquesta història

 

El Servei Català de Trànsit i la Direcció General de Carreteres canvien avui la senyalització de limitació de velocitat de l’autopista del Maresme, la C-31 nord, per tal d’adaptar-la també als nous patrons, aprovats pel Departament d’Interior. El canvi afectarà onze senyals fixos situats al tronc de l’autopista i a les entrades i sortides.

D’aquesta manera aquesta propera matinada la limitació a 80 quilometres per hora als accessos a BCN venint per l’autopista del Maresme quedaran suspesos i el límit tornarà a ser de 120.

De fet aquesta passada matinada ja s’ha retirat la mateixa limitació de l’autovia de Castelldefels i de l’autopista del Garraf.

Malgrat que la previsió era que els 120 estarien a punt dilluns passat, la situació anticiclònica va obligar la Conselleria de Territori i Sostenibilitat a demanar a Interior que durant una setmana se circulés a 80 quilòmetres per reduir les emissions contaminants a l’atmosfera. Avui, amb la fi de l’anticicló s’han començat a aplicar aquestes noves limitacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics