URGENT

Empaten els dos equips de futbol sala.

Compartiu aquesta història

 

El Sta. Maria va empatar a 0 en el seu partit contra l’Interesportiu Malgrat de Mar. El partit, travat i difícil va acabar sense gols en el derbi de la categoria. La suma d’un punt més ajuda a mantenir la 10a plaça de la categoria, mentre espera la visita del Blanes, aquest proper cap de setmana al Palauet. Els gironins són 12s a la taula amb només 3 victòries al campionat.

L’altre equip sènior de futbol sala de PLF, el St. Lluís, ha jugat 2 partits en una setmana. El dijous va aconseguir la victòria a la pista del Canyamars, per 2 a . Ja al cap de setmana, el St. Lluís va empatar a 3 al Figuerassa Arena contra l’Argentona. Aquests dos resultats fan que l’equip de PLF pugi fins a la 7a plaça. Aquesta propera setmana, els palafollencs viatjaran a la pista del 4t classificat, el Martorelles.

Ja en futbol, l’amateur va guanyar el seu partit contra l’Arbucienca per 1 a 2, i continua a la part alta de la classificació a l’espera de rebre el St. Hilari la propera setmana. Els de la Selva són ara 14s a la classificació.

El cadet de PLF, líder indiscutible de la taula, es va imposar al St. Hilari per 0 a 2 en un bon partit dels dos equips.

L’aleví A va empatar a 5 contra el Tordera i el C es va imposar al Coma Cros per 4 a 3.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics