ERC de Malgrat canvia de cap de llista per a les properes eleccions.

 

Obdulia Cuatrecases serà la nova alcaldable republicana al municipi per a les properes eleccions municipals del mes de mai. Cuatrecases, una desconeguda dins el panorama polític de Malgrat recull el repte de millorar els resultats d’ERC al municipi, on és la 2a força a l’Ajuntament amb 4 regidors.

Cuatrecases, nascuda a Malgrat fa 50 anys, és encarregada d’un comerç a la localitat i ha participat activament en les reivindicacions contra la canalització de la riera. La nova candidata d’ERC a Malgrat ha explicat que encapçalar la llista dels republicans és una experiència que encara amb il·lusió i amb ganes de treballar. Cuartrecases assegura que a Malgrat hi cal un canvi.

La fins ara cap de llista dels republicans, Teresa Verdaguer, plega després de 8 anys al capdavant de la formació. Des que va entrar al consistori ha estat la cap de l’oposició, primer amb un govern de coalició entre el PSC, CiU i PP, i des del 2007 amb un govern entre el PSC i el PP.

Cuatrecases, al centre, juntament amb Teresa Verdaguer dissabte a Malgrat
Cuatrecases, al centre, i Teresa Verdaguer dissabte a Malgrat. FOTO: ERC

Catrecases ha reconegut la feina feta per Verdaguer aquests 8 últims anys a l’oposició i assegura que ha estat de picar pedra.

D’aquesta manera es va definint el panorama electoral de Malgrat de Mar. Només Iniciativa i el PSC no han donat a conèixer els seus alcaldables per a les eleccions municipals del proper maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics