URGENT

Processen al cambrer de Lloret acusat de matar una turista italiana el 2008

Compartiu aquesta història

 

El Jutjat d’Instrucció Número 5 de Blanes ha processat el cambrer que va matar un turista italiana a Lloret de Mar l’estiu del 2008, pels delictes d’assassinat i agressió sexual. Així es tanca la instrucció del cas i obre el camí perquè el crim arribi a judici a l’Audiència de Girona.

A l’escrit, el jutge disposa que el processat es mantingui a presó provisional. A més, també l’obliga a dipositar, en un termini de 24 hores, una fiança de 300.000 euros per cobrir les indemnitzacions que hagi de pagar. Si no ho fa, li embargaran els béns. El crim va tenir lloc el juliol del 2008 i el cos semienterrat de la víctima no es va trobar fins dies després.

Segons recull la interlocutòria del jutge, la jove va conèixer el noi en el bar on treballava l’acusat. Després de passar la nit en diferents bars, l’acusat va acompanyar a la turista fins l’hotel on s’allotjava i va intentar abusar d’ella en un parc proper a l’hotel.

La noia hauria amenaçat al noi en denunciar-lo a la policia, cosa que va provocar que el noi l’ estrangulés fins a matar-la..

Després el noi va arrossegar el cos uns metres per tal d’amagar-lo i el va tapar amb branques per evitar ser descobert.

El cambrer va ser detingut a Tarragona una setmana després de cometre el crim.

La interlocutòria recull que, en la seva declaració després de ser detingut, el noi va admetre haver matat la turista italiana. Tot i això, l’acusat va negar haver forçat la jove i va sostenir que les relacions havien estat consentides.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics