URGENT

L’Ajuntament estudia la possible solució dels vestidors aturats de la Figuerassa.

Compartiu aquesta història

El mes de maig de l’any passat l’empresa Incunart de Sta. Susanna feia fallida sense haver finalitzat les obres dels vestidors del pavelló esportiu del Figuerassa Arena, del barri de St. Lluís. Des de llavors les obres estan aturades per la dificultat de desencallar la situació actual. L’alcalde de PLF, Valentí Agustí explica que hi havia una empresa interessada en finalitzar els vestidors del pavelló esportiu, però que no volia assumir el 100% de la garantia de l’obra. Això ha dificultat la continuació de l’obra.

Segons l’alcalde però, l’Ajuntament ha rebut una proposta de la pròpia Incunart, que hauria creat una nova empresa, que sí acceptaria el 100% de la garantia de l’obra ja feta fins ara. Aquesta seria la millor solució per a l’alcalde de PLF.

El consistori veu viable fer una cessió de contracte a una nova empresa per a que acabi els vestidors del Figuerassa Arena. Ara els esportistes que utilitzen l’espai, s’han de canviar en unes instal·lacions properes a la pista d’atletisme de la Figuerassa a uns 200 metres del pavelló.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics