URGENT

66 pagesos de PLF estan cridats diumenge per votar les noves Cambres Agràries.

Compartiu aquesta història

Les de diumenge seran les cinquenes eleccions dels òrgans de consulta de l’administració agrària, a través de les quals s’elegeixen 25 membres per cada Cambra Agrària, una per província. Aquestes eleccions permeten mesurar la representativitat de les organitzacions professionals agràries durant un període de quatre anys. La votació s’iniciarà a les nou del matí i continuarà fins a les vuit de vespre a les 707 meses electorals de tot Catalunya.

A PLF hi haurà una única mesa, a la cooperativa agrícola de PLF, en la que estan cridats a votar 66 pagesos de la nostra població.

A les eleccions s’hi presenten 4 candidatures; es tracta d’Unió de Pagesos (UP), Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya, Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores i, Unió de Ramaders i Pagesos de Catalunya-Unión de Pequeños Agricultores.

Joan Aldrufeu és l’únic palafollenc que participa en una candidatura. Ho fa com a número 22 d’Unió de Pagesos per la demarcació de BCN.

Precisament , en les passades eleccions, ara fa 4 anys, el sindicat Unió de Pagesos es va imposar clarament a PLF, amb un 83.3% dels vots emesos. La segona força va ser els Jarc que van aconseguir el 16.7% dels vots.

Llavors a PLF hi podien votar 75 pagesos i es va registrar una participació del 48%.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics