URGENT

El cadet de futbol continua líder després de guanyar al Lloret.

Compartiu aquesta història

 

L’equip només ha perdut 1 partit dels 20 jugats fins ara a la competició. L’última victòria ha estat aquest cap de setmana contra el Lloret per 3 a 0. Així continua una bona temporada pel cadet de PLF que encara la segona volta amb uns números espectaculars, ja que només han perdut 1 partit i n’han empatat 1 altra.

El proper partit serà a PLF contra el Sils, l’actual 8e classificat a la taula.

L’amateur de PLF ha tornat a vencer aquesta setmana a casa, contra el St Hilari. A més ho ha fet de forma solvent per 5 a 1 en un partit molt dur. El partit es va encarrilar amb un gol ràpid, que va permetre desplegar el bon joc dels palafollencs. El St Hilari ho va intentar, però la sólida defensa del PLF va poder aturar als gironins.

L’aleví C també es va imposar al camp del Bell Lloc per 1 a 7, amb 4 gols de Manu, i un de Sergi, Óscar i Marc de falta directa.

En futbol Sala, el Sta. Maria no ha jugat aquesta setmana després que el partit contra el Blanesport s’ha ajornat fins el 24 de febrer. L’equip de PLF continua 10è a la taula.

Per la seva banda el St. Lluís va empatar a 5 contra el Martorelles. De fet els palafollencs han estat l’únic equip capaç d’esgarrapar algun punt de la pista del Martorelles, que ho havia guanyat tot a casa i que és 3r classificat.

El St lluís enllaça 2 empats seguits a l’espera de rebre a casa el Vilassar, l’actual 6è classificat i rival directe a la taula, ja que els palafollencs són ara 7s a la classificació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics