URGENT

L’alcalde de Lloret renuncia a ser Secretari de Seguretat.

Compartiu aquesta història

 

A través d’un comunicat ahir al vespre Xavier Crespo va anunciar la seva decisió de renunciar al possible nomenament com a nou secretari de seguretat.

A principis d’any, el nou conseller d’Interior Felip Puig va anunciar que Crespo seria part de l’organigrama del Departament, però el nomenament oficial es s’ha anat dilatant i encara estava pendent. De fet Puig va anunciar la setmana passada que possiblement avui dimarts seria nomenat oficialment, però Crespo es va avançar ahir i va anunciar que renunciava a qualsevol nomenament.

Segons l’alcalde de Lloret la decisió l’ha pres després de reflexionar-ho amb la família i afirma que a la vida cal saber dir que no. Ho explicava aquest matí a RAC1.

La dilatació en el temps del nomenament de Crespo, ha generat tota classe de rumors sobre el possible malestar del president Artur Mas amb el conseller Puig, per haver anunciat el nomenament de Crespo, malestar que ha estat desmentit. De fet diumenge a la tarda, Crespo i Artur Mas, van coincidir a la inauguració de la Ciutat Esportiva de Blanes.

L’alcalde continuarà així al capdavant del consistori de Lloret fins les eleccions municipals i manté l’acte de diputat per CiU que va aconseguir en les eleccions catalanes el passat mes de novembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics