Un casal i un programa d’activitats juvenils entre l’oferta pels estudiants durant la Setmana Blanca.

 

La propera setmana no hi haurà escola a PLF en aplicació del nou calendari introduït aquest curs. Enguany l’escola va començar el 7 de setembre, una setmana abans del que era habitual. Aquesta setmana de més, es substituïa per un altre a finals de febrer. En el cas de la comarca del Maresme, la setmana lliure, coneguda com a Setmana Blanca serà ja la propera.

Per suplir la manca d’escola, les Associacions de Pares i Mares de les dues escoles de PLF, han organitzat conjuntament un casalet, entre dilluns que ve i divendres a les instal·lacions del CEIP Les Ferreries.

El casal acollirà a una 40 d’alumnes de diferents edats, la majoria de P3, P4 i P5, que faran diferents activitats lúdiques de celebració del carnestoltes, que coincideix amb la setmana blanca de PLF.

El casal, que compta amb una ajuda per part de les Ampa de la localitat , costa 60€ tota la setmana matí i tarda, tot i que hi ha varietat i flexibilitat horària i també la possibilitat de contractar el servei de menjador.

D’altra banda, el Punt d’Informació Juvenil de PLF ha preparat tot un seguit d’activitats durant la setmana que ve per ajudar a omplir l’oferta lúdica per a la Setmana Blanca.

Entre les activitats programades hi ha tallers de fieltro, de pintura tèxtil o d’artesania amb coco. També es farà un torneig de futbol sala i un curs de mediació.

El dinamitzador Juvenil de PLF, Jordi Serra, ens explica algunes de els activitats programades a la masia de Can Batlle.

De tota manera l’activitat estrella ha estat la sortida de dijous i divendres per esquiar a la Masella. La sortida ha tingut molt d’èxit pel seu preu, econòmicament competitiu i s’han omplert 2 autocars, conjuntament amb els pobles veïns.

Segons el nou departament d’ensenyament, la setmana blanca, instaurada pel govern tripartit, no es repetirà l’any que ve.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics