URGENT

L’amateur de futbol empata abans de rebre el líder.

Compartiu aquesta història

 

L’amateur de futbol de PLF, que està realitzant una de les millors temporades de la seva història, ha ensopegat aquesta jornada a casa del Maçanet la Fira. El PLF, que era 3r a la taula, no va poder guanyar als gironins, que són els 12s classificats i van acabar empatant a 1. L’amateur només va esgarrapar 1 punt del seu desplaçament, cosa que li fa baixar una posició a la taula. Aquest empat arriba la setmana abans de rebre al municipal de PLF, al líder de la categoria, el Vilobí, que encara no ha perdut ni un sol partit. De fet no ha cedit ni un sol punt en aquest campionat.

Un altre dels equips de futbol destacats, el cadet, ha perdut el partit contra el Sils i el liderat de la categoria. Els nois de l’equip palafollenc, que ara són 2s, no van poder superar als gironins, que es van imposar per 4 a 1. El proper partit serà a casa contra l’Hostalric, 13 classificat.

El St Lluís de futbol Sala va perdre un partit que a la mitja part tenia guanyat. Al descans l’equip local guanyava 5 a 1 a la Penya Blanqui Blava de Vilassar. A la repressa, però una tàctica molt més ofensiva dels del baix Maresme va fer capgirar el resultat fins el 5 a 7 definitiu.

Amb aquesta derrota, el St. Lluís ocupa la 8a posició a l’espera de visitar la pista del Masnou, actualment els 4ts classificats.

El Sta Maria també van perdre a la pista del Català Athletic per 2 a 1 i ha passat a la 9a plaça de la taula. La propera setmana jugaran al Palauet contra el Tossa, actualment 4ts classificats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics