Malgrat inaugura amb una festa el nou arxiu municipal i la remodelació de la Torre de Can Sala

 

Ahir al matí es va inaugurar la remodelació de la torre modernista de Can Sala i el nou arxiu municipal situats , al carrer de mar de Malgrat.

Centenars de veïns van aprofitar la jornada d’ahir per visitar aquestes instal·lacions, encara inacabades, que en breu acolliran d’una banda l’arxiu municipal de Malgrat i per l’altra , l’oficina de recaptació d’impostos.

La Diputació ocuparà la planta baixa de la Torre remodelada de Can Sala i s’encarregarà del seu manteniment.

A banda dels 2 edificis , el recinte conserva l’antic jardí de la residència que estarà obert al públic, tot i que quedarà tancat a les nits, per preservar-lo.

L’alcaldessa del municipi, Conxita Campoy, es va encarregar de tallar la cinta, acompanyada del delegat del govern a Catalunya, Joan Rangel, entre d’altres representants polítics de diferents administracions, ja que les obres s’han finançat gràcies al suport econòmic de la Generalitat i de l’Estat Espanyol.

Les obres de remodelació de la torre i de la construcció de l’arxiu, que s’aixeca en els terrenys de l’antic Hotel Bombay, han durat 9 mesos i encara falta moblar i acabar de condicionar les noves instal·lacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics