Malgrat inaugura amb una festa el nou arxiu municipal i la remodelació de la Torre de Can Sala

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Ahir al matí es va inaugurar la remodelació de la torre modernista de Can Sala i el nou arxiu municipal situats , al carrer de mar de Malgrat.

Centenars de veïns van aprofitar la jornada d’ahir per visitar aquestes instal·lacions, encara inacabades, que en breu acolliran d’una banda l’arxiu municipal de Malgrat i per l’altra , l’oficina de recaptació d’impostos.

La Diputació ocuparà la planta baixa de la Torre remodelada de Can Sala i s’encarregarà del seu manteniment.

A banda dels 2 edificis , el recinte conserva l’antic jardí de la residència que estarà obert al públic, tot i que quedarà tancat a les nits, per preservar-lo.

L’alcaldessa del municipi, Conxita Campoy, es va encarregar de tallar la cinta, acompanyada del delegat del govern a Catalunya, Joan Rangel, entre d’altres representants polítics de diferents administracions, ja que les obres s’han finançat gràcies al suport econòmic de la Generalitat i de l’Estat Espanyol.

Les obres de remodelació de la torre i de la construcció de l’arxiu, que s’aixeca en els terrenys de l’antic Hotel Bombay, han durat 9 mesos i encara falta moblar i acabar de condicionar les noves instal·lacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics