Es detenen 3 persones mentre robaven en un domicili de Mas Reixach

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La passada setmana una patrulla mixta formada per la Policia Local de Tordera i els Mossos d’Esquadra van detenir, a la part torderenca de la urbanització de Mas Reixach, tres persones per un presumpte delicte de robatori amb força.

Segons informen fonts municipals, els agents van localitzar sobre la 1 de la matinada tres individus encaputxats mentre intentaven robar a una casa d’aquesta urbanització, compartida entre PLF i Tordera.

Posteriorment, els tres detinguts van ser traslladats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Pineda de Mar, on els agents van instruir les diligències del cas.

Aquesta actuació és el resultat d’un dispositiu conjunt que darrerament està duent a terme la Policia Local de Tordera i els Mossos d’Esquadra i que s’emmarca dins un Pla de vigilància preventiva a les urbanitzacions de Tordera.

Ràdio Tordera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics