Es detenen 3 persones mentre robaven en un domicili de Mas Reixach

 

La passada setmana una patrulla mixta formada per la Policia Local de Tordera i els Mossos d’Esquadra van detenir, a la part torderenca de la urbanització de Mas Reixach, tres persones per un presumpte delicte de robatori amb força.

Segons informen fonts municipals, els agents van localitzar sobre la 1 de la matinada tres individus encaputxats mentre intentaven robar a una casa d’aquesta urbanització, compartida entre PLF i Tordera.

Posteriorment, els tres detinguts van ser traslladats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Pineda de Mar, on els agents van instruir les diligències del cas.

Aquesta actuació és el resultat d’un dispositiu conjunt que darrerament està duent a terme la Policia Local de Tordera i els Mossos d’Esquadra i que s’emmarca dins un Pla de vigilància preventiva a les urbanitzacions de Tordera.

Ràdio Tordera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics