Detenen a Blanes una dona que obligava a una altra a prostituir-se.

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns passat a Blanes a una dona de 26 anys per un presumpte delicte d’explotació sexual i per tràfic de drogues.

Segons han explicat fonts policials , l’acusada hauria ofert feina per a netejar cases a Catalunya a una dona polonesa. Un cop aquí, però hauria estat obligada a exercir la prostitució en carreteres properes a Blanes.

Segons sembla l’acusada es quedava els diners que la víctima va guanyar prostituint-se, amb l’argument que li devia el cost del viatge que havien fet des de Polònia, i per això també li retenia la documentació.

La víctima va estar en tot moment sota el control de la dona que l’havia portada a l’Estat espanyol. Va haver de treballar cada dia a la carretera d’Hostalric a St Celonides del matí al vespre, i va patir amenaces i fins i tot agressions físiques.

El captiveri es va acabar quan la víctima, aprofitant un descuit, va poder fugir i denunciar els fets a la policia, que fa una setmana va escorcollar el domicili de la detinguda a Blanes.

Allà van trobar-hi documentació i objectes propietat de la víctima així com dues armes d’aire comprimit, una pistola i un subfusell, ambdós amb una aparença totalment creïble i, presumptament, utilitzats per a intimidar les seves víctimes. A banda la dona està acusada de tràfic de drogues.

Ara Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics