El temporal torna a endur-se les platges del Maresme

 

Onades de fins a dos metres han tornat a castigar aquest cap de setmana les zones costaneres més desgastades del litoral del Maresme.

La falta de sorra a les platges des de les tempestes del mes d’octubre, col·loca en una fràgil situació les platges del Maresme centre i sud que a banda d’afectar a la sorra també posa en perill infraestructures costaneres i viàries, com la via fèrria de la línia R1 al seu pas per Cabrera i Mataró.

L’alcalde de Cabrera, l’independent Joan Vilà, ha criticat la paralització dels projectes per impulsar la regeneració costanera i ha anunciat que el contenciós presentat contra Costes de l’Estat, la Generalitat i Port de Mataró, com a responsables directes de l’erosió del litoral cabrerès, ha entrat a la seva fase final davant els tribunals.

El Periodico

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics