URGENT

El PSC de PLF estén la mà a CiU per reeditar el pacte de govern passades les eleccions.

Compartiu aquesta història

 

Els dos socis de govern de PLF, PSC i CiU, van presentar divendres conjuntament el llibre “Més Crisi , Més Serveis” que resumeix les accions fetes pel consistori en els últims 4 anys.

Durant l’acte l’alcalde de PLF, i cap de llista socialista a les properes eleccions, Valentí Agustí, va agrair la feina feta pel govern de coalició de PLF. Agustí, ha qualificat aquesta legislatura com una de les millors i en la que més feina s’ha fet, tot i les mancances econòmiques. És per això que Agustí va estendre la mà als nacionalistes per tal de repetir el pacte de govern després de les eleccions del maig, passi el que passi en els comicis.

Durant l’acte de presentació del llibre “Més crisi, més serveis” cada regidor, a excepció de Josep Ribas, que va excusar la seva presència, va presentar les accions desenvolupades dins la seves àrees en l’última legislatura.

Durant el seu torn, el regidor portaveu de CiU, Xavier Dalmau, va aprofitar per agrair als companys de govern la tasca feta en els últims 4 anys. Dalmau va explicar que des de dins el govern les coses es veuen molt diferents i va explicar que hi ha coses que queden atravesades per la complexitat de l’administració.

El llibre repassa en una 40a de planes i per regidories les tasques del govern municipal en els últims 4 anys. En la presentació es va fer èmfasi a l’esforç de l’Ajuntament per poder tirar endavant la seva tasca en moments complicats a nivell econòmic.

En el llibre, que dissabte es va començar a repartir, el govern xifra entre un 15 i un 20% el descens d’ingresos derivats de la crisi, i explica les inversions en equipaments, personal, obres i serveis fetes en els últims anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics