URGENT

La Volta Ciclista a Catalunya passa avui per PLF.

Compartiu aquesta història

 

Aquest migdia es dóna el tret de sortida a la Volta a Catalunya al Passeig marítim de Lloret. Els corredors es dirigiran cap a Blanes, Palafolls, Tordera, Hostalric, Sant Hilari, Santa Coloma, Vidreres i Tossa per completar un recorregut de 167 quilòmetres amb un desnivell màxim de 800 metres.

Una nova edició de la ronda catalana en què els corredors intentaran passar a la història com el guanyador de la Volta del centenari. En aquests 100 anys han guanyat la competició ciclistes com Miguel Indurain, Jaques Anquetil, Luis Ocaña, o Miquel Poblet.

En l’edició d’aquest any el tricampió del Tour Alberto Contador aglutinarà totes les mirades de la Volta a Catalunya. El ciclista participa per primera vegada en aquesta històrica prova -la tercera carrera per etapes més antiga del món després del Tour i el Giro- amb la intenció d’inscriure el seu nom en el palmarès català en aquesta edició tan especial.

Contador torna a la competició després d’haver estat absolt del seu positiu per clenbuterol i haver disputat fins ara tan sols dues carreres, a Algarve i a Múrcia – on va guanyar-, i que encararà a Catalunya la seva preparació per a la disputa del Giro d’Itàlia.

Un any més, Lloret de Mar serà la localitat que acollirà l’inici d’una Volta que cada any segueix el calendari internacional malgrat les seves dificultats econòmiques per subsistir

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics