PLF presenta demà el seu pla d’igualtat local.

Es va aprovar el passat dia 11, i demà a la tarda es presentarà públicament en un acte a la sala de plens municipals.

El pla vol erradicar les desigualtats entre homes i dones al nostre municipi a partir d’una primera diagnosi de la situació actual i amb la proposta de diferents accions a desenvolupar de forma transversal des de l’Ajuntament.

El Pla d’Igualtat de Gènere vol impulsar polítiques enfocades a la igualtat, abordar integralment la violència de gènere, fomentar la participació sociopolítica de les dones de PLF, promoure canvis en el repartiment dels treballs i usos del temps, fomentar la coeducació, la formació i la producció cultural de les dones, incorporar la perspectiva de gènere en el disseny del municipi i promoure la salut de les dones de la nostra localitat.

Per tal de presentar-lo públicament, demà a 2/4 de 8 del vespre s’ha preparat un acte a la sala de plens de l’Ajuntament on s’anirà desgranant la diagnosi i les accions plantejades en el pla per tal de millorar la situació actual.

El pla local d’Igualtat de Gènere de PLF es va aprovar en l’últim ple municipal amb el vot a favor de totes les formacions polítiques de la nostra localitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics