URGENT

Iniciativa presentarà a un històric com a cap de llista a Malgrat.

Compartiu aquesta història

 

Després de setmanes d’incerteses davant la impossibilitat de trobar un cap de llista per presentar per a les properes eleccions municipals, finalment Iniciativa ha anunciat que podrà presentar una candidatura a Malgrat.

Els ecosocialistes portaran a l’històric Jordi Medina com a cap de llista en aquesta localitat. Medina ja va ser cap de llista de la formació fa 20 anys i va estar a l’Ajuntament durant 2 legislatures, en les que també va participar en el govern municipal juntament amb l’alcaldessa Conxita Campoy, ocupant les carteres de Solidaritat i Sanitat.

Amb la presentació de Medina a les eleccions, Iniciativa salva una candidatura que fins fa 2 setmanes no tenia cap de llista i amenaçava a perdre la representació que històricament ha tingut al municipi. Actualment els ecosocialistes tenen 1 regidor a l’oposició al consistori.

El president comarcal d’Iniciativa al Maresme, Xavier Serra, es mostra satisfet de poder presentar una candidatura al Maresme, després de les incerteses.

Serra valora molt positivament el fet que Medina ja conegui no només el municipi sinó també el funcionament de l’Ajuntament.

Medina, que no ha volgut fer declaracions fins la seva presentació, va començar la seva carrera política l’any 1977 participant activament en el moviment sindicalista com a membre del Sindicat Unitari de Treballadors de Catalunya i posteriorment amb CCOO.

La candidatura de Medina es presentarà públicament aquest dissabte a 2/4 de 8 del vespre a la biblioteca La Cooperativa acompanyat pel diputat maresmenc Salvador Milà i membres d’EuiA.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics