URGENT

Els empresaris del Maresme es mostren negatius per l’evolució econòmica de la comarca per aquest any.

Compartiu aquesta història

 

Els empresaris de Mataró i el Maresme no són gaire positius de cara a la situació econòmica per aquest 2011. Aquesta és una de les conclusions que es pot extreure dels resultats del Termòmetre Advisoria, l’enquesta mensual que es dirigeix a empresaris i autònoms de la comarca. En l’estudi d’Advisoria es pot veure que només el 20% dels empresaris maresmencs creuen que l’economia de la comarca millorarà durant aquest any, una dada que xoca frontalment amb el 50% que creu que el context econòmic del Maresme empitjorarà i amb el 25% que creu que no hi haurà canvis substancials en el 2011. En total, més de 1.800 petites i mitjanes empreses de la comarca i del Vallès Oriental han participat en l’estudi, que té com objectiu prendre el pols de la marxa de l’economia real d’aquestes comarques.

Les sensacions entre els empresaris són més pessimistes respecte el seu propi territori que respecte Catalunya, ja que un 30% creu que millorarà a nivell de país, tot i que un altre 30% també pensa que empitjorarà. Per últim, a nivell particular 1 de cada 2 enquestats creu que la marxa del seu negoci serà igual ara que en l’any anterior, mentre que un 40% espera que sigui millor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics