Nova edició de la Fira Palafolls Totcanvi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest diumenge al matí la plaça del Fòrum Palatiolo tornarà a collir una nova edició de la Fira PLF Totcanvi, el certamen que vol incentivar l’intercanvi o la venda d’objectes de segona mà.

En l’edició de primavera de la Fira està previst que hi participin una 30a de parades, ja que és l’edició en la que més parades hi ha. Aquesta fira es fa 3 cops l’any i complementa les parades amb activitats paral·leles, com l’actuació de la banda municipal de música de PLF aquest diumenge.

Enguany un altre dels atractius serà la presentació de les bosses de la compra reutilitzables de l’ACEP. A més es farà un concurs fotogràfic pel qual es pot arribar a guanyar 150 € per gastar a les botigues de l’Associació de Comerciants de la nostra localitat.

La fira Totcanvi es desenvoluparà entre les 10 del matí i les 2 del migdia al centre de la localitat. Qui vulgui participar-hi muntant una parada de venda, ho pot fer sol·licitant un mostrador, de forma gratuïta, al Cafè de PLF. Només cal pagar una fiança simbòlica que serà retornada un cop acabi la jornada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics