URGENT

PXC aspira a aconseguir 2 o 3 regidors a PLF.

Compartiu aquesta història

Dissabte al vespre la formació va fer la presentació dels seus candidats a l’Alt Maresme, ja que a banda de PLF, el partit presentarà llistes a Malgrat, Pineda i Calella. Durant l’acte, que es va fer a la nostra població, l’alcaldable de PXC a PLF, Xavier Carbó, va donar el tret de sortida a la seva campanya electoral.

En declaracions a aquesta emissora va explicar que PLF necessita un canvi per afrontar l’atur , que Carbó considera una de les problemàtiques més importants del nostre municipi. Carbó considera que la formació pot aconseguir a PLF entre 2 o 3 regidors a les eleccions del mes de maig.

El candidat de PXC a PLF, Xavier Carbó

PXC ja es va presentar a els eleccions municipals l’any 2003, quan només van aconseguir 19 vots. Ara, però el partit és molt més conegut arreu de Catalunya, i en les passades eleccions catalanes van aconseguir 134 vots. Carbó s’ha demarcat de les veus que relacionen al partit, liderat per Josep Anglada, amb el racisme i la xenofòbia. Segons el cap de llista només estan en contra de la immigració il.legal i de les religions que no respecten els drets humans i els drets de les dones.

Precisament Carbó denuncia que el PP ha copiat les tesis sobre immigració de PXC a municipis com Badalona i assegura que els populars estan dividits entre els que busquen el vot dels immigrants i els qui no els volen als seus municipis.

A Malgrat de Mar, PXC també presentarà una llista per segona vegada consecutiva. Per aquestes eleccions del maig estarà encapçalada per David Comas, que a l’igual que Carbó, també és veí de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics