URGENT

Joan Campolier serà el candidat de CiU a Sta. Susanna.

Compartiu aquesta història

 

L’històric alcalde nacionalista de la formació tornarà a encapçalar la candidatura de CiU a la població després d’haver estat 4 anys inhabilitat per una condemna de prevaricació.

Aquest divendres, al càmping propietat del candidat, es farà la presentació de Campolier, que substitueix a Josep Monreal, que ja va haver d’ocupar la candidatura de CiU ara fa 4 anys, amb l’inici de la inhabilitació de l’històric alcalde.

Campolier ha assegurat al diari El Punt que prepara el seu retorn a la política “amb il·lusió, moltes ganes i confiat i confessa que ja té la llista a mig fer i avança que serà un nou equip, renovat, plural i jovenívol, tot i que confiarà amb persones que estan ja a l’Ajuntament.

L’alcaldable per CiU no amaga que aquests quatre anys lluny de la política se li han fet “molt llargs”, però insisteix a prometre “una campanya electoral en què es faran propostes i s’explicaran els errors i els encerts” i assegura que se sent en deute amb els ciutadans que li van donar suport i que el van “escollir democràticament”.

Tot i això, Campolier sap que les arques municipals de Sta Susanna estan en una situació crítica, ja que està subjecte

a un pla de sanejament fins al 2020 per intentar eixugar un deute de 7,7 milions d’euros.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics