Palafolls Paraules Prenyades torna aquesta nit.

 

Enguany el certamen poètic inclou 5 actuacions que s’allargaran fins el 6 de maig. Fins llavors cada divendres hi ha actuacions gratuïtes del certamen que ja s’ha consolidat arribant enguany a la seva 9a edició.

Aquest any el Paraules Prenyades està dedicat a la poesia musicada i les 5 actuacions giren entorn a aquest denominador comú. Ho ha explicat la tècnica de cultura de PLF, Irene Jimeno.

La primera sessió del Paraules Prenyades d’enguany serà aquest vespre amb Eduard Canimas i el poeta Roger Costa-Pau que, amb el títol “Cavada pell”, oferiran un espectacle poeticomusical molt intimista, com explica la pròpia Jimeno, que recorda que enguany el cicle és gratuït i serà transmès en directe a la web de l’Ajuntament.

La setmana que ve visitarà el cicle una artista emergent. Es tracta d’Ivette Nadal, que presentarà el seu segon treball discogràfic “A l’esquena d’un elefant” en el que es fa un trajecte vital i sentimental per la poesia, l’amor i els records a traves de les cançons. El disc ha estat considerat un dels 10 millors de l’any passat.

El calendari es completa amb Josep Pedrals i Albert Sagrera; i Laia Noguera que presentarà l’espectacle Triomf amb el pianista Roger Illa.

També l’escola de Música oferirà poemes musicats de Joan Maragall en un dels dies del Paraules Prenyades.

Com és habitual els concerts s’oferiran els divendres d’abril i primer de maig a les 10 del vespre al MiD. Quan acabi el cicle poètic començaran els Petits Concerts de Cambra a St. Genís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics