URGENT

El sènior femení de bàsquet perd el segon partit de la temporada i cau a la 3a plaça.

Compartiu aquesta història

 

L’enfrontament entre les segones classificades, el PLF i les 3s, el Lloret s’ha decantat cap a les gironines que es van imposar clarament al les palafollenques per un contundent 73 a 46. La derrota fa que les noies perdin una posició a la llista i caiguin a la 3a plaça, tot i que encara tenen un partit menys que les dues primeres classificades.

Dels 21 partits jugats fins ara per les noies 19 han acabat en victòria de les palafollenques que només han sumat 2 derrotes; contra les actuals líders i contra les segones classificades.

Aquest proper cap de setmana jugaran contra el Cassanenc. Ara les de Cassà són 7s a la taula amb 11 victòries i 11 derrotes.

Tampoc han tingut sort els nois que han perdut a la pista del AECAM Malgrat per 90 a 66, en un mal partit dels palafollencs , que ara són 12s amb 11 victòries i 16 derrotes a la lliga. El proper partit rebran al Palauet a l’Sporting Caules, actuals 10s classificats.

La jornada negra dels equips palafollencs ha continuat a les categories inferiors. El júnior va perdre a la pista del Campdevànol de 15 punts; 65 a 50, el cadet masculí ha perdut a l’Escala per 90 a 65 i el femení tampoc va poder superar al St. Feliu i va perdre per 76 a 19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics