URGENT

Malgrat treu la cultura al carrer en la primera edició del MalgrART

Compartiu aquesta història

 

Coincidint amb la Setmana Santa i la celebració de St. Jordi, l’Ajuntament de Malgrat ha programat tota una setmana d’activitats culturals amb tallers, concursos, sessions de cinema, animació infantil, o actuacions musicals.

La primer edició del MalgrART començarà aquest dissabte i s’allargarà fins el dia 23, diada de St. Jordi, amb activitats gairebé cada dia.

Aprofitant que els escolars no hauran d’anar a l’escola moltes de les activitats estan dirigides al públic infantil, mentre que els adults també tindran diferents activitats programades, totes elles entorn a l’Art.

La regidora de Cultura de Malgrat, Carme Aubanell, explica que s’ha aprofitat les activitats habituals que s’organitzaven entorn a St. Jordi i coincidint amb setmana santa se n’han organitzat d’altres de nous.

Entre les activitats programades hi ha tallers de dansa, contes, màgia, creació de titelles, cinema infantil i adult, concursos de dibuix, exposicions de fotografies, karaokes, concert de jazz i acabarà amb les parades literàries del dia de St. Jordi. Paral·lelament s’han organitzat diferents concursos i exposicions.

Durant l’últim ple municipal, l’oposició va criticar la programació d’aquesta activitat per primera vegada a poques setmanes de les eleccions municipals.

La programació sencera del MalgrART es pot trobar a radiopalafolls.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics