Malgrat treu la cultura al carrer en la primera edició del MalgrART

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Coincidint amb la Setmana Santa i la celebració de St. Jordi, l’Ajuntament de Malgrat ha programat tota una setmana d’activitats culturals amb tallers, concursos, sessions de cinema, animació infantil, o actuacions musicals.

La primer edició del MalgrART començarà aquest dissabte i s’allargarà fins el dia 23, diada de St. Jordi, amb activitats gairebé cada dia.

Aprofitant que els escolars no hauran d’anar a l’escola moltes de les activitats estan dirigides al públic infantil, mentre que els adults també tindran diferents activitats programades, totes elles entorn a l’Art.

La regidora de Cultura de Malgrat, Carme Aubanell, explica que s’ha aprofitat les activitats habituals que s’organitzaven entorn a St. Jordi i coincidint amb setmana santa se n’han organitzat d’altres de nous.

Entre les activitats programades hi ha tallers de dansa, contes, màgia, creació de titelles, cinema infantil i adult, concursos de dibuix, exposicions de fotografies, karaokes, concert de jazz i acabarà amb les parades literàries del dia de St. Jordi. Paral·lelament s’han organitzat diferents concursos i exposicions.

Durant l’últim ple municipal, l’oposició va criticar la programació d’aquesta activitat per primera vegada a poques setmanes de les eleccions municipals.

La programació sencera del MalgrART es pot trobar a radiopalafolls.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics