CiU presenta demà la seva candidatura a PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir de 2/4 d’1 del migdia els nacionalistes presentaran les seves llistes electorals en un acte públic al MiD. D’aquesta manera CiU, que ha recuperat a Joan Gallart com a cap de llista, farà pública la seva llista per a les properes eleccions municipals.

Finalment, però, el diputat maresmenc Josep Sánchez Llibre ha excusat la seva presència a PLF i no serà a la presentació de la llista dels nacionalistes a la nostra població, tal i com s’havia anunciat.

Durant l’acte de presentació, el candidat Joan Gallart, donarà les primeres directrius del seu programa electoral als militants i simpatitzants que demà es reuniexin al MiD. L’acte de presentació acabarà amb un pica-pica per a tots els assistents

CiU de PLF, que ha compartit govern aquesta legislatura amb el PSC, ha canviat de cap de llista en aquestes eleccions. L’actual portaveu de la formació, Xavier Dalmau, abandona la política activa i la federació ha tornat a confiar amb Joan Gallart que ja va encapçalar la llista de CiU a les eleccions del 2003.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics