Demà es presenta el llibre de Can Gibert a la biblioteca de PLF.

 

Després de presentar-se, abans de Setmana Santa, a St. Genís, demà el vespre es presentarà a la biblioteca Enric Miralles de PLF el llibre “Can Gibert: el mas i la seva gent en el transcurs del temps “. Es tracta d’un exhaustiu treball de recuperació històrica sobre com es vivia en aquesta masia de St. Genís, a través de la contextualització amb els fets històrics més rellevants de cada època.

El llibre repassa els últims 600 anys documentats de la història d’aquest conegut mas de la nostra localitat, tot i que es podria correspondre a la vida quotidiana de qualsevol Mas català. El llibre també explica com es vivia a St Genís de PLF, que històricament ha estat el nucli principal de comunitat de PLF.

El llibre, “Can Gibert: el mas i la seva gent en el transcurs del temps (1387-2004)” que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i de l’obra social de Catalunya Caixa, serà presentat demà a les 8 del vespre a la biblioteca de PLF amb la presència de l’escriptor del llibre, Alfons Codina, Obdul·li Casas, del Mas Gibert i membres de l’Ajuntament. Durant l’acte es podrà comprar el llibre del Mas Gibert, que després de la presentació es podrà trobar a les biblioteques de PLF i dels municipis veïns així com en diferents establiments.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics