El PP i PXC de PLF presenten els seus candidats aquest dissabte en dos sopars

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els populars, com és habitual presentaran el seu candidat, Óscar Bermán, a partir de 2/4 de 10 del vespre en un conegut restaurant de la nostra localitat.

Bermán tornarà a iniciar la precampanya amb un sopar en el que espera comptar amb la presència de militants i simpatitzants. Fonts del partit han explicat a RP, que durant l’acte de dissabte es podrà veure el nou vídeo que els populars han preparat per a la campanya d’enguany.

Fa 4 anys el PP ja va editar un DVD en el que explicaven el programa electoral i que van repartir casa per casa.

S’espera que durant l’acte , l’alcaldable popular a PLF, Óscar Bermán, presentarà la resta de la candidatura amb la que compta per a les properes eleccions municipals.

D’altra banda, abans, a les 8, començarà l’acte de presentació de PXC a PLF. El partit aprofitarà l’acte de dissabte en un altre restaurant de PLF per tal de presentar no només la candidatura a PLF sinó també la resta de llistes de l’Alt Maresme.

En els comicis municipals, PXC presentarà candidatures a Malgrat, Pineda, Calella i PLF, on ja va concorre a les eleccions de fa 8 anys. El seu cap de llista a la nostra localitat, Xavier Carbó, serà l’encarregat de presentar l’acte que comptarà amb la presència de membres del partit d’altres poblacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics