URGENT

El PSC manté els seus regidors en les primeres posicions de la llista electoral

Compartiu aquesta història

Els socialistes han donat a conèixer la seva candidatura a les properes eleccions municipals. La llista, encapçalada per l’actual alcalde, Valentí Agustí, manté els 7 regidors de la formació en les 7 primeres places de la llista electoral, intercalant un home i una dona.

D’aquesta manera, rera Agustí anirà Dolors Agüera, seguits per Josep Ribas, Antònia Petit, Josep Rueda, Ester Torrent i Antoni Marín.

Aquest 7 són els únics noms que es repeteixen a la candidatura dels socialistes. Els altres 11 que presenta la llista, no apareixien ara fa 4 anys. Tot i això, entre els noms més endarrerits de la llista hi ha antics regidors del PSC a l’Ajuntament de PLF, com Dolors Belmonte o l’històric Paco Pérez.

L’alcaldable socialista, Valentí Agustí valora l’experiència de l’actual equip de govern per, en el cas de governar, ajudar a afrontar les complicacions de la crisi, si més no en una primera fase de la legislatura, i obre la porta a un canvi d’equip un cop avançada la legislatura.

Agustí explica que el seu principal objectiu és la lluita contra l’atur. L’Alcaldable socialista considera que PLF està “prou bé” d’equipaments i que el que cal és finançament per garantir el seu funcionament.

La llista del PSC, que inclou 9 homes i 9 dones, serà presentada en públic en les properes setmanes.

Amb la socialista ja són 3 les llistes que s’han donat a conèixer, juntament amb les del PP i les d’Esquerra.

Les de CiU es presentaran dissabte, les d’Iniciativa es donaran a conèixer en les properes setmanes, i només mancarà saber les de PXC.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics