URGENT

Iniciativa aposta per la joventut a la seva llista.

Compartiu aquesta història

 

Això és el que destaca el cap de llista i actual portaveu de la formació a PLF, Juan Andrés Osorio. L’ecosocialista ha donat a conèixer aquesta setmana la composició de la seva llista electoral de cara als comicis del maig. Segons Osorio el jovent és el futur de la nostra localitat i per això Iniciativa aposta per una llista jove.

Els ecosocialistes estrenen número dos amb Alex Gil, president de la Tropa, Tamara Vergel, Mónica Moldero i Óscar Martín.

De fet, Iniciativa ha canviat la majoria dels noms de la llista d’ara fa 4 anys. Enguany només manté a 6 cares respecte la candidatura de fa 4 anys.

El cap de llista dels ecosocialistes, Juan Andrés Osorio explica que la formació aposta per que els regidors amb responsabilitat de govern tinguin dedicació parcial o exclusiva, per evitar la contractació de càrrecs de confiança.

Osorio assegura que els regidors són els que han rebut la confiança de la població a través de les urnes i que han d’actuar amb responsabilitat a aquesta elecció.

Iniciativa està aquests dies repartint un document on es presenten els candidats de la formació i on es reprodueix part d’un discurs que segons indiquen és de l’anterior responsable d’Izquierda Unida, Julio Anguita. En ell Anguita explica que hi ha una falta de valors a la política actual i critica que es vegi normal que els polítics robin.

Iniciativa a PLF esperarà a la campanya per fer els primers actes electorals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics