Iniciativa aposta per la joventut a la seva llista.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Els membres de la candidatura

Això és el que destaca el cap de llista i actual portaveu de la formació a PLF, Juan Andrés Osorio. L’ecosocialista ha donat a conèixer aquesta setmana la composició de la seva llista electoral de cara als comicis del maig. Segons Osorio el jovent és el futur de la nostra localitat i per això Iniciativa aposta per una llista jove.

Els ecosocialistes estrenen número dos amb Alex Gil, president de la Tropa, Tamara Vergel, Mónica Moldero i Óscar Martín.

De fet, Iniciativa ha canviat la majoria dels noms de la llista d’ara fa 4 anys. Enguany només manté a 6 cares respecte la candidatura de fa 4 anys.

El cap de llista dels ecosocialistes, Juan Andrés Osorio explica que la formació aposta per que els regidors amb responsabilitat de govern tinguin dedicació parcial o exclusiva, per evitar la contractació de càrrecs de confiança.

Osorio assegura que els regidors són els que han rebut la confiança de la població a través de les urnes i que han d’actuar amb responsabilitat a aquesta elecció.

Iniciativa està aquests dies repartint un document on es presenten els candidats de la formació i on es reprodueix part d’un discurs que segons indiquen és de l’anterior responsable d’Izquierda Unida, Julio Anguita. En ell Anguita explica que hi ha una falta de valors a la política actual i critica que es vegi normal que els polítics robin.

Iniciativa a PLF esperarà a la campanya per fer els primers actes electorals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics