El casal de l’avi de PLF tanca de dilluns a divendres per obres.

 

Segons han informat fonts municipals, el casal de l’avi del centre de PLF estarà tancat al públic des de dilluns i fins el proper divendres per tal d’avançar les feines d’ampliació del centre que s’estan fent des de fa uns mesos.

Ara tocar treballar en l’interior del casal, cosa que fa incompatible el desenvolupar les activitats habituals amb les obres. Això obliguen a suspendre les activitats del casal, des del servei de bar, com les activitats diàries i les excepcionals , com la visita de la podòloga o de la sessió d’acupuntura.

Un cop finalitzin els treballs el casal es veurà ampliat amb la integració de l’antiga terrassa que donava a la gespa i amb el tancament fins a la vorera a la part del pavelló esportiu.

Aquesta actuació també permetrà ampliar el primer pis, on des de fa uns anys es desenvolupa el servei respir.

Aquestes obres es fan amb el finançament del 2n Fons estatal d’Inversió Local, que preveia la major actuació en aquestes obres d’ampliació a les que es destina 350 mil €.

Segons les previsions el casal tornarà a obrir les portes en vistes al cap de setmana del 7 i 8, coincidint amb el primer cap de setmana electoral, ja que el casal és un dels espais en els que es podran desenvolupar actes electorals a PLF durant la campanya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics