El MiD es converteix al maig en el cementiri dels personatges sense conte.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest és el nom de l’exposició que s’obrirà demà dissabte al MiD de PLF i que es mantindrà fins al final del mes de maig. Es tracta d’una mostra conjunta de dibuixos, fotografia, música i textos que parlen de l’indret on s’exilien els reflexes de l’anima que no són socialment acceptats.

L’autor dels textos, Raul Ruiz, veí de PLF, explica que amaga aquesta exposició multidisciplicanr i quins són els personatges sense conte.

Ruiz és l’autor dels textos, mentre que les il·lustracions són de l’artista Señora Candy Killer , la música, especialment creada per l’ocasió és de Devil Porpo i les fotografies són de Gabriel Roca.

L’exposició s’inaugura demà al vespre, a partir de les 8, en un acte obert a tothom i que comptarà amb actuacions en directe i videoprojeccions. Ho ha explicat el mateix Raül Ruiz, que convida no només als adults sinó també als més petits a visitar l’exposició.

Segons Ruiz, la mostra, que ja s’ha vist a Badalona, no es pot considerar gòtica, tot i que reconeix que pot tenir certa reminiscència. A partir de demà l’exposició es podrà visitar a diari al MiD de 5 de la tarda a 9 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics