El MiD es converteix al maig en el cementiri dels personatges sense conte.

 

Aquest és el nom de l’exposició que s’obrirà demà dissabte al MiD de PLF i que es mantindrà fins al final del mes de maig. Es tracta d’una mostra conjunta de dibuixos, fotografia, música i textos que parlen de l’indret on s’exilien els reflexes de l’anima que no són socialment acceptats.

L’autor dels textos, Raul Ruiz, veí de PLF, explica que amaga aquesta exposició multidisciplicanr i quins són els personatges sense conte.

Ruiz és l’autor dels textos, mentre que les il·lustracions són de l’artista Señora Candy Killer , la música, especialment creada per l’ocasió és de Devil Porpo i les fotografies són de Gabriel Roca.

L’exposició s’inaugura demà al vespre, a partir de les 8, en un acte obert a tothom i que comptarà amb actuacions en directe i videoprojeccions. Ho ha explicat el mateix Raül Ruiz, que convida no només als adults sinó també als més petits a visitar l’exposició.

Segons Ruiz, la mostra, que ja s’ha vist a Badalona, no es pot considerar gòtica, tot i que reconeix que pot tenir certa reminiscència. A partir de demà l’exposició es podrà visitar a diari al MiD de 5 de la tarda a 9 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics