L’amateur s’imposa amb solvència al Vidreres per 8 a 2

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els gironins no van posar molts entrebancs a un amateur que aquesta temporada ha trobat una bona dinàmica de treball que li han permès mantenir-se a la part alta de la classificació durant bona part de la temporada.

El 8 a 2 d’aquest cap de setmana exemplifica el bon joc dels locals que es mantenen en 4a posició a la classificació a falta de 3a jornades. El proper partit dels palafollencs serà a Blanes contra el Ca La Guidó, actuals 11s classificats.

El Vidreres també va ser la víctima del Cadet de PLF, que es va imposar, en aquest cas al camp dels gironins, per 0 a 4. Els cadets rubriquen una de les millors temporades de l’equip, que continua 2n a la taula, a només 1 punt dels primers i a falta de 2 partits.

La propera jornada buscaran una nova victòria al Palastàdium de PLF contra el Breda, que ocupa la 10a plaça.

En futbol sala el Sta. Maria va empatar a 6 a casa contra el Campllong. Els palafollencs es mantenen a la 9a plaça de la taula i la propera jornada jugaran a la pista del Porqueres, que són 13s.

El St. Lluís de Futbol Sala no va poder guanyar el seu partit a casa contra el Canet. Els palafollencs van perdre per 3 a 8, un resultat, però, que encara els manté a la 9 plaça. La propera jornada el St. Lluís buscarà una victòria a la capital del Maresme, on jugaran contra el Racing Mataró, actuals 11 classificats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics