URGENT

El Maresme Centre de Negocis enceta una setmana de formació per als emprenedors

Compartiu aquesta història

 

Aquest dilluns ha començat “la setmana d’emprendre”, una iniciativa del Maresme Centre de Negocis per la que s’han organitzat diferents sessions de formació especialment adreçades a persones que es troben en procés de posar en marxa el seu propi negoci.

Les sessions són gratuïtes i es fan a la tarda a les instal·lacions del Consell Comarcal del Maresme, a tocar de l’estació de trens de Mataró. L’única sessió que té un horari diferent del de la resta és la divendres, que s’ha programat pel matí.

Les sessions són independents però complementàries i busquen, sobretot, resoldre els dubtes i a orientar d’una manera pràctica a aquelles persones que es plantegen iniciar una activitat econòmica.

Les sessions de treball giren entonr a diferents temàtiques, com ara les noves tecnologies de la informació, el pla jurídic, econòmic i financer de les empreses o com treballar el carisma com a base de persuasió comercial.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins les accions de suport de la Xarxa Inicia.

Tot i ser gratuït cal que us inscriviu a través de la plana web del Consell comarcal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics