URGENT

El sènior de bàsquet femení perd de 29 punts i es complica el playoff d’ascens

Compartiu aquesta història

 

Tram final del campionat per les noies del sènior de bàsquet que busquen una plaça per jugar el play-off d’ascens després d’una campanya implacable.

Aquesta setmana la derrota contra el Sol Gironès ha complicat les aspiracions de les palafollenques de pujar de categoria. El sènior femení ha perdut de 29 a la pista de les gironines, 73 a 44, cosa que situa a les locals en la 4a posició de la taula, amb 20 victòries, a 2 de les líders de la taula.

El club apunta a les baixes i les lesions com a causa dels últims resultats, ja que de les 4 derrotes del campionat, 3 han estat en els últims partits.

El proper partit serà crucial per saber si el PLF jugarà el play-off d’ascens, ja que juguen contra les líders el Quart, intractables en el campionat amb només 2 derrotes.

Per jugar la lligueta per pujar de categoria cal esperar una ensopegada del Lloret i que les palafollenques guanyin els dos partits que queden. Una carambola molt difícil, ja que les lloretenques tenen uns partits a priori més fàcils que les palafollenques.

Els nois aquesta jornada han guanyat còmodament a la pista del Vilablareix per 65 a 72. Aquesta victòria ha trencat la mala dinàmica de derrotes que s’allargava les últimes 6 jornades. Ara els palafollencs són 12s a la taula.

Aquest proper cap de setmana buscaran una nova victòria a casa, contra el Santfeliu que són 15s, ja que només ha guanyat 4 partits dels 29 disputats fins ara.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics