URGENT

Esquerra es proposa canviar el model de poble i idear el PLF del futur

Compartiu aquesta història

La candidatura dels republicans es va presentar diumenge en un acte públic al Parc de Joaquim Ruyra.

Un per un, els membres de la llista es van presentar i van explicar la seva vinculació amb la localitat.

El cap de llista d’Esquerra, Francesc Alemany, es va mostrar orgullós de la candidatura que encapçala i va explicar que els republicans han fet les seves propostes electorals pensant amb un canvi de model de poble, imaginant el PLF d’aquí a 10 anys i fugint del model de poble de postal actual.

Els republicans van assegurar que és fa evident la necessitat de canvi de govern a PLF, i per això Esquerra es postula com alternativa al govern socialista. Alemany, que va qualificar la seva candidatura de propera, demana als palafollencs que, abans de votar, llegeixin atentament les propostes de cada formació. Alemany creu que a PLF es viu en una espècie de letargia que bloqueja el canvi de govern

A banda de la presentació, Esquerra va organitzar la setmana passada una jornada treball participatiu amb diferents entitats culturals, esportives i socials de PLF. A través d’una dinàmica de grup es pretenia posar en comú les necessitats i prioritats de les entitats locals i proposar les idees dels republicans.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics