URGENT

El Maresme es prepara per una nova campanya de mosquit tigre.

Compartiu aquesta història

 

El Consell Comarcal del Maresme ha organitzat una jornada per parlar de l’expansió del mosquit tigre a la comarca i establir possibles vies d’actuació per frenar la seva proliferació. La sessió tindrà lloc demà a les instal·lacions de Tecnocampus Mataró-Maresme.

La jornada, que porta per títol Estratègia de lluita contra el mosquit tigre, va adreçada principalment a tècnics i polítics municipals. El cap del servei de control de mosquits de la Badia de Roses i del Baix Ter, Eduard Marqués Mora, explicarà el cas concret de la plaga de mosquit tigre en el seu territori i les actuacions que cal dur a terme per lluitar contra la plaga, que cada estiu afecta a més municipis catalans.

En aquesta mateixa sessió, el Consell Comarcal del Maresme presentarà el servei comarcal de control de mosquits que s’ha creat recentment per donar suport als ajuntaments en la lluita contra aquesta plaga.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics