URGENT

Aquest diumenge Palafolls tornarà a ser ocupat per centenars de corredors

Compartiu aquesta història

 

La Cursa Popular dels 9 km de Palafolls celebra aquest diumenge la seva desena edició. Després de 10 anys, aquesta cita atlètica s’ha convertit en referència obligada pels corredors, com ho demostra l’èxit de convocatòria de l’any passat, quan van participar 130 corredors en la categoria absoluta masculina i 60 en l’absoluta femenina.

Una xifra que s’espera superar aquest diumenge després que els darrers participants es puguin inscriure a peu de cursa, una hora abans de que es doni el tret de sortida, previst per a 2/4 de 10 davant del Palauet.

El responsable d’esports de l’Ajuntament, Jordi Fitó explica que s’ha recuperat el circuit que es feia fa 2 anys i que, anticipadament ja s’han inscrit 150 corredors.

Com en edicions anteriors la cursa combinarà asfalt i camins rurals, així com trams plans i de desnivell. Un recorregut que l’any passat va fer el primer classificat en poc més de 30 minuts.

Aquest any, a més, també tindrà lloc la segona edició de la cursa infantil que s’estrenava l’any passat amb una bona participació. Aquesta cursa tornarà a repetir la distància de dos quilòmetres i mig que els corredors més petits disputaran a partir de 2/4 de 12 . A la cursa infantil hi poden participar els nascuts a partir de l’any 1998.

Recordar als interessats en participar i que no han formalitzat per anticipat el pagament de la inscripció, que el mateix diumenge el preu serà de 5 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics